Adrem Rijschool
AdRem Rijschool, Kerkstraat 12, 2971 AL Bleskensgraaf
0184 694481  •  06 2624 2970  •  info@adremrijschool.nl

Mirthe
Ik raad iedereen aan om bij Frans te lessen.
Een hele fijne instructeur! Je krijgt op een goede, duidelijke manier les.
En ''relaxed je rijbewijs halen" is zeker niet overdreven.
Frans, ontzettend bedankt!

groetjes Mirthe

Manon
Vandaag ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs!! Zelf had ik het totaal niet verwacht en Frans heeft mij een rustig en zelfverzekerd gevoel gegeven.

Heel erg bedankt voor de leerzame rijlessen Frans!

Mathijs
Tijdens het rijden met Frans heb ik het prima naar mijn zin gehad! Frans geeft goede instructies en je voelt jezelf ook erg op je gemak. Dit komt zeker ten goede met het afrijden. Gelukkig was ik in 1 keer geslaagd! Frans, het was gezellig tijdens het rijden, en bedankt voor alle leerzame lessen!!

Dirk
Yes!! in 1x geslaagd!! Frans 'Ad Rem' heeft mij zeer goede lessen gegeven, waardoor ik elke les weer iets nieuws bij leerde. Deze rijschool is zeker een aanrader, je haalt op een prettige en vooral "relaxte" manier je rijbewijs.

Wouter
Ook ik ben in 1x geslaagd bij Adrem. Super fijne begeleiding gehad richting mijn rijbewijs, Frans bouwt het rijden rustig op. Elke keer leer je er iets bij en geeft hij je het gevoel dat je er klaar voor bent waardoor je super soepel leert rijden. En wanneer er iets fout ging bleef hij altijd rustig en legt hij uit wat je de volgende keer beter kan doen. Al met al zeker een aanrader!

marie-louise den Ouden
Ik heb in 1x mijn rijbewijs gehaald door de goede en leerzame lessen van Frans. Ik heb Frans meegemaakt als rustige en geduldige rij instructeur.

Bedankt Frans!

Ruben
Ook ik ben in 1x geslaagd dankzij de goede lessen van Frans! De lessen waren vrijwel altijd relaxed en zeer leerzaam.
Uit mijn ervaring is Adrem een super fijne rijschool en zeker waar voor je geld!
Groetjes Ruben.

Bart
Heel erg bedankt voor alle relaxte lessen. Voor iemand die niet zo zeker is tijdens het rijden (zoals ik) is AdRem de perfecte rijschool ! Gr. Bart

Marleen Twigt
Na 33 leuke en leerzame rijlessen gehad te hebben ben ik vandaag ook in één keer geslaagd! Vooral in het begin vond ik de rustige opbouw van de lessen erg fijn. Zeker een aanrader! Frans, bedankt voor de goede begeleiding en lessen!

Gr. Marleen

Mark
Fijne lessen gehad, weet waar je aan toe bent
Altijd goede en duidelijke uitleg.

En ook ik ben daardoor in een keer geslaagd!

Bedankt frans.

Simon Damminga
2 mei 2019 de dag dat ik in na 26 lessen 1 keer geslaagd ben voor mijn rijexamen. Prima lessen, elke les leer je weer wat nieuws, altijd goede tips en feedback. In de auto was er altijd een relaxte sfeer en Frans bleef altijd rustig, erg fijn.

Frans, bedankt voor de alle lessen.

Jeannette
Ik heb een tijdje terug mijn rijbewijs mogen halen. Mijn rijlessen waren altijd heel leuk. Frans is een hele gezellige man, wat vanaf het begin af aan vertrouwd voelt. Toen ik dus ook net mijn rijbewijs behaald had vond ik het jammer om alleen te rijden, niet omdat ik bang was maar omdat ik de gezelligheid van hem echt gemist heb. Voor iedereen die er aan denkt om zich bij deze rijschool aan te melden kan ik niks anders zeggen dan: niet verder zoeken gewoon doen!

Frans super bedankt voor alles!

Groetjes Jeannette

Robert
Vandaag ben ik in 1x geslaagd, bedankt Frans voor alle lessen en alle hulp en kennis die je me hebt overgedragen.

Een goede rijschool een echte aanrader!!!!

Ike hogenbirk
In 1x geslaagd! Adrem is een rijschool waarbij er een mix is van een goede sfeer en goede opleiding op weg naar je rijbewijs. Iedere lesser krijgt de persoonlijke begeleiding van Frans die hij denkt dat nodig is en dat voelt hij perfect aan. Wanneer iets fout gaat bij het rijden is dit geen probleem, je praat over wat er gebeurde en probeert dit met tips van Frans de volgende keer te verbeteren.
Ik heb de rijlessen als zeer prettig en gezellig ervaren!

Nogmaals bedankt!

Cathelijne
Met een enorme angst stapte ik de eerste keer in de auto bij Frans. Ik ben altijd enorm bang geweest in het verkeer en keek er enorm tegenop. Ik ben meerdere malen gevallen met de scooter waardoor ik een enorme rij angst heb ontwikkeld. Door de enorm geduldige begeleiding van Frans viel dit stukje voor stukje weg. Ik heb mij enorm zelfverzekerd gevoeld en kreeg na enige tijd zelfs plezier in de rijlessen. Ik weet nog zo goed dat ik voor het eerst de snelweg op moest en enorm zat te trillen. Met een beverige stem vroeg ik aan Frans : 'Je helpt me wel he?' Waarop Frans antwoordde: 'Natuurlijk maar jij kan dit!'. Voordat ik het wist reed ik zonder angst over de snelweg. Frans is een enorm lieve man die per persoon weet waar je aan toe bent en waar je nog niet aan toe bent, hierop worden de lessen aangepast en voordat je het weet heb je dat roze pasje in je zak. Een enorme aanrader!!

En Frans, nogmaals bedankt voor je enorm gezellige maar vooral leerzame rijlessen!

Aron
Vandaag in een keer geslaagd! Bedankt Frans voor alle uitleg en lessen.

Sanne
In een keer geslaagd!
Hele goede rijschool en heel erg veel geduld.
Bedankt voor alle fijne lessen!

Laura
YES !! Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! De lessen waren erg leerzaam door de goede instructies! Frans bleef altijd rustig en geduldig. Bedankt voor de goede lessen!

Amber
Heel erg bedankt voor de lessen Frans ! Ik heb er zeker veel van geleerd. Adrem is zeker een aanrader voor iedereen ! Hij bouwt het rustig op jouw niveau op wat super fijn is. Na 2 examens waar ik onzeker was en niet in mijzelf geloofde ben ik nu eindelijk geslaagd met een faalangst examen!

Bedankt Frans !

Natalie
Ook ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs bij AdRem!
Hele goede en fijne lessen gehad. Frans was altijd heel erg geduldig en legde alles duidelijk uit. Ik vond het heel fijn dat Frans altijd rustig bleef.

Heel erg bedankt Frans!

jason
Yesss!! in 1x geslaagd voor m'n rijbewijs! AdRem is een rijschool met de perfecte mix tussen een "ontspannen en gezellige sfeer" tijdens de rijlessen maar daarbij wel goed "bij de les" blijven! dus niet onnodig veel afleidend geklets in de auto. Je krijgt duidelijk uitleg over wat nog niet helemaal goed gaat, maar ook als je iets goed doet.
Relaxed je rijbewijs halen is zeker van toepassing!

Bedankt voor de goede lessen!

Erwin
In 1 keer geslaagd!
Bedankt Frans, het waren super lessen!
Goede begeleiding en op je eigen niveau, echt een aanrader!
Op een gezellige en fijne manier je rijbewijs halen!

Nogmaals bedankt Frans!

Frans
Bedankt voor alles. Was erg leuk en leerzaam om bij u te lessen!! U bleef altijd rustig en hielp als dat nodig was.
Jammer genoeg de 1e keer niet gelukt (wegens; kijken, kijken, kijken!!.....). Daarna direct de draad weer goed opgepakt, kijken er nog even extra "ingestampt" en toen de 2e keer wel gelukt!

Nogmaals bedankt voor de leuke tijd en de leerzame lessen.

Dieneke
Jaaaa precies op m'n verjaardag in 1 keer geslaagd voor m'n rijbewijs! :) Ben er echt super blij mee en eigenlijk kan ik het nog steeds niet geloven.. ;)

Vondt het altijd erg gezellige lessen! ..en Frans, ik heb echt nog steeds respect voor je geduld! ;) De manier waarop je dingen uitlegd is heel fijn; rustig en duidelijk. Als ik iets niet begreep zorgde je er steeds voor dat ik het daarna wel begreep! Door de feedback en complimentjes die ik tussendoor of na afloop kreeg wist ik waar ik voor de volgende keer weer op moest letten. Dat maakte het wel duidelijk en ik wist waar ik aan toe was.

Frans is iemand die begrijpt dat je niet alles in één keer goed kan en moet doen! Daardoor voel je je snel op gemak en is er tijdens het lessen een vertrouwde sfeer!
Ik heb echt met plezier gelest en kijk terug op een tijd met gezellige, leerzame, en zeker leuke lessen!

Nogmaals Frans, super bedankt voor alles!
Groetjes, Dieneke

Inger
Ik ben in 1 keer geslaagd!
Goede lessen gehad. Ik vond het super fijn dat Frans altijd erg rustig was en me goed begeleid heeft!!
Frans heeft ook alle aandacht voor je.

Super bedankt voor alle lessen Frans!

Roos Koutstaal
Frans is ontzettend geduldig en rustig. Dankzij zijn goede lessen was ik zelfverzekerd en zat ik zonder 'zenuwen' in de auto en ben ik daardoor geslaagd. Het is echt een aanrader om bij hem te gaan lessen!

Frans, ontzettend bedankt voor de gezellige en leuke lessen, en je geduld in de auto :)

Mandy
Yes!! in 1x geslaagd!! Super super super super super bedankt voor de goede rijlessen.
Het was echt een onwijs leuke ervaring. In het begin dacht ik echt dat het jaren zou gaan duren voordat ik kon afrijden ( mede doordat ik moest gaan leren fileparkeren, uhum), maar gelijk al na de eerste les viel het reuze mee en voor ik het wist had ik me rijbewijs op zak! Voor alle mensen die erover nadenken om te gaan lessen bij AdRem. Gewoon doen! Het lessen bij Frans is leuk, uitdagend maar het belangrijkste, het gaat stap voor stap op een tempo wat bij je past en wat je nodig hebt!
Frans, heel veel succes gewenst van hier en dat je in de toekomst maar net zulke leuke leerlingen rijles mag geven zoals ik haha.

lynn
Ik heb bij Frans altijd met enorm veel plezier gelest. Hij is een top instructeur die je op je gemak laat voelen. Hij legt alles rustig uit en al ga je links i.p.v rechts geeft dat ook niet wat bij mij nogal vaak gebeurde want ik heb het richtingsgevoel van een lantaarnpaal. Ook was ik in het begin iets te voorzichtig maar daar ben ik nu ook wel vanaf. En ja ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald dankzij Frans. Ik was vrij zenuwachtig en had nog een les voor mijn examen daarbij heeft hij me op m'n gemak gesteld en nog even goed op scherp gezet waardoor ik alle dingen die ik normaal vergat met mijn examen deed! en dus was ik geslaagd!

Frans je bent een topper en onwijs bedankt voor de fijne en gezellige lessen.

groetjes Lynn.

Lindsey
Toen ik begon met rijlessen had ik nooit verwacht dat ik in één keer zou slagen voor mijn praktijkexamen. Dankzij Frans is dit wel gelukt! Als je een rij instructeur zoekt die rustig, stressbestendig, gezellig en meelevend is, dan moet je zeker bij Frans wezen. Ik had af en toe nog moeite met mijn zelfverzekerdheid tijdens momenten van drukte in het verkeer. Frans heeft er voor gezorgd dat ik ging geloven in mijzelf en dit gaf me het gevoel dat ik echt klaar was voor het examen, ondanks de zenuwen. Frans, nogmaals bedankt voor de leuke en leerzame tijd!!

Dianne den braven
Yes vandaag in 1x keer geslaagd voor mijn rijbewijs!
Met dank aan Frans door zijn rustige manier, geduld en optimisme het fel begeerde papiertje op zak.

Nogmaals super bedankt ik zal u zeker aanraden.

Marlin Vonk
Yeaah vandaag ben ik in 1x geslaagd voor m'n rijbewijs!! Na 27 lessen! Dit dankzij de goeie instructies en het geduld van Frans!

Nogmaals erg bedankt!

Sil Schreuder
Heb het erg gezellig gehad bij Frans in de auto, en natuurlijk veel geleerd!!! Bij het examen, en ook bij het her-examen, ging ik in "de zenuwen" de verkeerde dingen doen. Bij de 3e poging dus maar gekozen voor een faalangst-examen, en dat ging (met een beetje hulp van de examinator ;-) een stuk beter! Uiteindelijk ben ik dus ook geslaagd voor mijn rijbewijs.
Bedankt Frans!

Petrianne
Whoehoeee in 1x geslaagd voor m'n rijbewijs!!
Dankzij de goede en fijne lessen en het geduld van Frans! Ik vond het erg fijn dat als ik weer eens een domme actie had.. Frans gewoon rustig bleef en alles steeds weer rustig en duidelijk uitlegde!

Zoals z'n leus luidt: relaxed je rijbewijs halen... en dat is zeker waar!!

Frans nogmaals heel erg bedankt! :)

Danielle de Ruijter
Fijne lessen gehad bij Frans (AdRem), veel geleerd en ook ik ben in 1x geslaagd!

Heel erg bedankt Frans

Melissa
Ook ik heb mijn rijbewijs binnen! Frans is geduldig en legt alles duidelijk uit. Ik was altijd wat onzeker, maar bij AdRem is dat helemaal goedgekomen. De extra tijd en rust die je krijgt bij een faalangst-examen was voor mij een uitkomst!

Bedankt voor de leerzame lessen!

Emiel de Ruijter
Zojuist afgereden en in één keer geslaagd! Frans, bedankt voor de goede voorbereiding en het zelfvertrouwen in het verkeer! De lessen waren kwalitatief en zeer gezellig.

Heel erg bedankt Frans en als u in de buurt bent verwacht ik een belletje.. gebak staat klaar dan :)

Wim
Ben je nog op zoek naar een goede rijschool?, stop maar met zoeken en ga bij Frans (AdRem) lessen! Vandaag ben in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen!! Bij Frans krijg je een echte rijopleiding. Ik vind het bijna jammer dat ik moet stoppen met lessen, want het was echt super!

Nogmaals bedankt Frans, je bent echt een top rij-instructeur!

Yannick
Heel erg leerzame lessen gehad! Door Frans ga je met genoeg zelfvertrouwen de weg op. Zijn uitleg is heel duidelijk en hij bereidt je goed voor op het examen.

Heel erg bedankt voor alle nuttige lessen!

Celine
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijexamen!
Nooit gedacht dat ik het in 1x zou halen.
Frans heeft me hier erg goed op voorbereid en daardoor is het toch gelukt!

Frans bedankt voor alle leerzame lessen!

Martin
met 19 lessen in 1 x geslaagd voor mijn praktijk. Goede en relaxte lessen gehad.

Bedankt Frans!

Olaf
In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs bij Adrem rijschool. Frans heeft mij heel geduldig en relaxt begeleid. Zeker een aanrader voor iedereen!!

Bedankt voor alle lessen :)

Femke
Twee jaar lang heb ik rijles gevolgd bij een andere rijschool, waar ik geen goed woord over te vertellen heb. Het beetje zelfvertrouwen dat ik had, werd de grond in gestampt. De angst die ik in de auto had, werd alleen maar groter. Na een verprutst eerste praktijkexamen besloot ik eindelijk de gouden tip van iemand op te volgen om het bij AdRem te proberen. Had ik dat maar eerder gedaan! Frans is rustig en geduldig. Hij wordt niet boos als je iets fout doet en helpt je stap voor stap door de rit heen, net zo lang totdat het zelfstandig wel goed gaat. Na twaalf lessen bij AdRem, waarin mijn zelfvertrouwen weer wat werd opgebouwd, behaalde ik mijn rijbewijs bij mijn tweede praktijkexamen!
Wanneer je denkt dat het je nooit gaat lukken en dat niemand je kan leren autorijden, bewijst Frans het tegendeel! Frans, ontzettend bedankt!

Lois Blokland
Geduldige en fijne vent die Frans.. Heel geduldig en heerlijk gelest! Bedankt voor alles!

Dennie
In 1x geslaagd!
Frans is een geduldige en relaxte rij-instructeur. Hij heeft mij vanaf de eerste les tot het afrijden heel goed begeleid, waardoor ik precies wist waar ik aan toe was. Adrem is zeker een aanrader!

Frans bedankt voor alle leuke en leerzame lessen!

Jeroen
Yes! na 3 keer toch eindelijk geslaagd. Het was super lessen bij AdRem!
bedankt Frans!

Sander
Heerlijk gevoel om in 1 keer je rijbewijs te halen! Natuurlijk met alle dank aan Frans!

Geweldig hoe hij de tijd voor je neemt om alles uit te leggen. We hebben vele kilometers gemaakt. van Rotterdam naar Gorinchem en heb altijd veel opgestoken van alle verschillende situaties waar we in terecht zijn gekomen. En natuurlijk alle klassiekers op de achtergrond!

Bedankt voor alle leerzame lessen en al het geduld!
Groeten, Sander

Anna
Vandaag in 1x geslaagd!
Ik raad het zeker aan om bij Frans te gaan lessen.
Hij blijft altijd rustig en stelt je op je gemak.
Ik heb leerzame en gezellige ritten achter de rug!

Hartelijk bedankt Frans!

reinoud
In 1x vlekkeloos geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij de goeie uitleg en het geduld van Frans (rijschool AdRem).
Frans legt alles op een duidelijke en rustige manier uit, net zo lang tot je het door hebt. Echt een aanrader voor de volgende die snel wil slagen.

Tom
Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs in 2 keer. Het is fijn lessen bij Frans, hij is rustig en legt alles goed uit.
Adrem is echt een aanrader.

Bedankt Frans!

Groet, Tom

Denise
Vandaag voor de 2e keer examen gedaan & geslaagd!
Rijschool AdRem is mij erg goed bevallen.
Het fijne aan Frans is dat hij altijd rustig blijft en je op je gemak stelt in situaties wanneer jij deze rust even kwijt bent, vooral vlak voor je examen!, daardoor kon ik mijn zenuwen de 2e keer wel "onder controle" houden!
Zeker een aanrader dus!

Hartelijk bedankt Frans!

Groetjes, Denise.

Leonard
Echt een aanrader deze rijschool!! Door de leuke leerzame lessen van Frans heb ik me rijbwijs in 12 lessen gehaald. Het is altijd gezellig met Frans en daarvoor bedank ik hem nogmaals voor zijn top lessen!

Gr. Leonard

Barry
Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs in 1x. Dank je wel Frans voor je geduld en rustige manier van lesgeven, Super!
Ik zou je zeker aanraden bij een ander, bedankt voor alles.
Groet, Barry Tukker

Jannita
Yes! ook ik ben de 2e X geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Frans. Echt een hele chille vent waar ik hele leerzame en leuke lessen van heb gehad!

Een eerdere poging bij een andere rijschool was helaas geen succes (zonde van m'n geld). Bij AdRem merkte ik direct het verschil en kreeg ik weer zelfvertrouwen! Echt een aanrader voor iedereen!

Frans hartelijk bedankt!

Patrick
Ik heb Frans meegemaakt als een relaxte en stressbestendige rij instructeur.
Hij leert je het rijden op een erg fijne manier, waardoor je met plezier de grijze Fiat Punto instapt.

Gisterenmiddag in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs.

Bedankt Frans!

Auke
In 1x mijn rijbewijs gehaald bij AdRem!
Frans legt alles op een rustige en duidelijke manier uit. Ook blijft hij rustig in stressvolle situaties. Als er iets fout gaat, legt hij duidelijk uit waar het fout ging, ook al maak je de fout meerdere keren. Door Frans zijn geduld kan je zeker relaxed je rijbewijs halen.

Bedankt Frans voor alle leerzame lessen!

Christiaan
Ook ik heb na 22 lessen in 1 keer mijn rijbewijs gehaald bij AdRem. En dat is zeker te danken aan de leerzame en duidelijke lessen van Frans. Het was altijd gezellig en relaxt, nogmaals bedankt hiervoor!!

Gr. Christiaan

Marianne
In zijn nieuwe Fiat Punto ben ik gisteren in 1x geslaagd! (en dat met maar 24 lessen)
Frans is een relaxte, gezellige, niet-gestresste rij-instructeur en van hem leer je echt heel veel! Zoek je nog een leuke rij-instructeur? Dan niet verder zoeken want bij deze slaag je gegarandeerd...

En Frans, bedankt voor alle gezellige ritjes (Naar Gorinchem, Rotterdam, Oosterhout, Rhenen...) :)

Kirsten
Ook ik ben in 1x geslaagd voor me rijbewijs bij AdRem na 24 lessen! En dit heb ik zeker te danken aan Frans.
Door zijn duidelijke uitleg heb je de stappen zo onder de knie, en dan is het alleen nog een kwestie van niet meer vergeten tijdens het rijden.

Super bedankt voor de leerzame lessen, nu kan ik zelf kilometers gaan maken!!

Groetjes Kirsten

joel
Vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn B rijbewijs echt supertof! De lessen waren leerzaam en erg relaxt. Daar ben ik erg blij mee want dat geeft gewoon rust op het examen. Frans zorgt dat je vertrouwen in je zelf krijgt en dan haal je het van zelf!

Frans bedankt voor alle leuke lessen!!!

Max
Vandaag in 1x m'n rijbewijs gehaald bij een zeer goede rijschool: Adrem. Zeker een aanrader voor een ieder. Gezellige man die één en al rust uitstraald.

Nogmaals Frans Bedankt!

Marjolein
Yoehoee, vanmiddag m'n rijbewijs gehaald en dat in 1 keer. Totaal niet gedacht..
We zijn bijna alle keren wel in Gorinchem geweest wat je goed voorbereid op het examen. Ook zijn we een keer in Rotterdam geweest wat ik erg leuk en leerzaam vond. Want als je je rijbewijs hebt, kom je ook overal als het goed is ;)

Frans, bedankt voor je leerzame lessen, je geduld en vriendelijkheid! Je hebt trouwens een heerlijke auto om mee te rijden!

Rianca
Heerlijk, het duurde even maar dankzij Frans heb ik m'n rijbewijs vanmorgen gehaald! Jou vriendelijkheid, geduld en stressbestigheid zorgde ervoor dat ik me op m'n gemak voelde. Jou motto: 'relaxt je rijbewijs halen' klopt helemaal.

Bedankt voor de leerzame rijlessen..
Groetjes, Rianca

Vivianne
Dankzij Frans heb ik ook heb mijn rijbewijs in 1x gehaald! Dolgelukkig nu natuurlijk! :D

Frans is een heel vriendelijke en betrokken instructeur die ook nog eens goed kan uitleggen. Een combinatie van veel geduld en stressbestendigheid van zijn kant plus radio 2 op de achtergrond zorgden voor een erg prettige sfeer. Het was bovendien ook altijd erg gezellig en dat zorgde ervoor dat ik altijd met plezier de lesauto instapte.
Je leert hier stap voor stap autorijden. Relaxed je rijbewijs halen is zeker van toepassing!
We zijn ook een keer naar Rotterdam gegaan, wat ik erg fijn vond. Hier komt je toch weer heel andere situaties tegen dan in Gorinchem.

Echt super bedankt voor de rijlessen en de gezelligheid!!

Talitha
Frans zorgt er bij elke les weer voor dat je je op je gemak voelt! In alle omstandigheden kun je je zeker voelen naast Frans. Hij zorgt voor leerzame lessen die je het vertrouwen geven wat je nodig hebt om het straks alleen te kunnen!

Kortom, een aanrader voor iedereen ;-)

Joanne
En ook ik heb in 2 keer me rijbewijs gehaald.
Ik kon mezelf geen betere rij instructeur wensen.
Ik heb altijd met veel plezier gelest en als ik onzeker was en het lukte niet hielp Frans me er doorheen.
Hij is altijd erg geduldig en vriendelijk, ook al moet hij 10x iets uitleggen.
Een super rijschool om bij te gaan lessen!

Frans, Super bedankt voor alles!

Johan
Jaja ook ik heb mijn rijbewijs gehaald en in 1 keer! Frans is een hele fijne en rustige rij instructeur en je kan het over alles met hem hebben! Hij doet niks als je er nog niet klaar voor bent en als er iets fout gaat, is het niet erg! Onder het mom van: gewoon nog een keer proberen, wist ik redelijk snel mijn rijbewijs te halen. Frans heeft mij, bij mijn tussentijdse toets en mijn praktijk examen, erg op mijn gemak gesteld, en het is ontzettend leuk om te zien, dat hij ook trots is als je het haalt!

Een echte aanrader dus!

Groetjes, Johan

Inge
Zonet mijn rijbewijs in 1x gehaald! En ik heb veel aan Frans hiervan te danken! Een hele fijne instructeur altijd rustig en duidelijk. Zeker aan te raden voor iedereen, beter kan je het niet hebben. Ook heel erg bedankt voor de leuke en leerzame tijd Frans!

Super!

Martine
Ook mijn rijbewijs is binnen! Ik heb een geweldige tijd gehad bij Frans! Altijd leuke, gezellige en serieuze gesprekken achter het stuur, de ritjes die we op en neer naar Ede reden. Ik heb je flexibiliteit ook daarin heel erg gewaardeerd en altijd met plezier achter het stuur gezeten! Frans, bedankt voor de gezellige tijd en voor je geduld in de lessen!

Mike
Toegewijd, geduldig en charismatisch, de ideale combinatie voor een instructeur! Leren rijden bij Frans was een zeer aangename ervaring. De aanwijzingen waren altijd duidelijk en goed uit te voeren, waardoor ik het auto rijden snel onder de knie kreeg. Ik kan me niet voorstellen dat een andere instructeur mij er door heen heeft kunenn loodsen als de manier waarop Frans dat heeft gedaan.
Nogmaals bedankt voor de leuke en leerzame ervaring Frans!

Met vriendelijke groeten,
Mike

Leonie
De missie is geslaagd, bij het 2e examen heb ik mijn rijbewijs gehaald.
Volgens de home-page kun je hier relaxed je b-rijbewijs halen, dat klopt wel. Dat heeft er vooral mee te maken dat Frans zelf relaxed en vooral geduldig is.

Ben je gemakkelijk afgeleid, schiet je snel in de stress en mocht je gaan twijfelen aan het feit of er überhaupt nog hoop is. Dan is er altijd nog Frans.

Mocht je dat niet geloven dan mag je gaan tellen hoe vaak leerzaam, stressbestendig, goede en/ of duidelijke uitleg, rustig en relaxed benoemd worden in de onderstaande berichten.

Frans bedankt.

Jo-Anne
In één keer geslaagd dankzij AdRem. Ontzettend gezellige en leerzame lessen gehad. Hij kwam altijd opdagen en er waren nooit problemen (Iets wat niet bij elke rijschool vanzelfsprekend is;). AdRem is een absolute aanrader!

Bedankt Frans!

Joeri
Rijbewijs gehaald in 2x met 22 lessen. Ik had geen betere rijschool kunnen wensen. Met het geduld van Frans zat je altijd relaxt in de auto. Altijd goed gemutst achter het stuur kwam hij me ophalen! Ik heb een gezellige/leerzame tijd bij Adrem gehad. Zeker een aanrader.
Nogmaals bedankt Frans!

Ruben
Net als vele anderen in 1x geslaagd voor m'n rijbewijs bij AdRem! Met dank aan Frans een leuke en leerzame tijd gehad. Altijd even pauze tussendoor voor uitleg :) AdRem is een aanrader als je relaxed je rijbewijs wilt halen.

Bedankt voor de fijne en leerzame tijd Frans!

Anne Schooff
Ik heb mijn rijbewijs in 2x gehaald bij AdRem! Frans is erg relaxed en legt alles goed en stap voor stap uit! Ik heb met plezier mijn lessen gevolgd bij AdRem! en ik kan het zeker aanraden!! Als er iemand rustig en stressbestendig is dan is Frans dat wel! Ik zeg doen!

Bedankt voor alles!

Davey
In één keer geslaagd! Met veel plezier gelest bij AdRem (Frans)! Goede uitleg, geduld, rustig en ook nog eens gezellig!
Voor een ieder die nog zoekt naar een rijschool: ik kan je AdRem aanbevelen!

Bedankt Frans!

Petra van Dijk
Van mij krijgt AdRem 5 sterren!! Zelfs ik heb mijn rijbewijs gehaald in 2x en dat zegt wat. Deze instructeur (Frans) is zeer stressbestendig en helpt je met alles. Geeft je vertrouwen en legt als het nodig is alles 10X uit ;) Mocht je nog geen rijschool hebben zou ik niet langer meer zoeken!

Sietse
In 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Dankzij leerzame en leuke lessen bij Frans. Heel erg bedankt hiervoor. Alles werd stap voor stap duidelijk uitgelegd. Dat je bij AdRem relaxed je rijbewijs kan halen is zeker waar. Het is daarom zeker een aanrader.

Nogmaals bedankt voor alles!!!

Pieter-Jan
in 1 keer geslaagd na 17 rijlessen bij Adrem! Met dank aan Frans. Het waren goede en duidelijke lessen. Alles werd op een rustige en goede manier uitgelegd.

Zoek je nog een goede rijschool, ga dan zeker naar Adrem.

Bedankt voor alles Frans

Esther
Yes! de 2e keer geslaagd voor mijn examen.
Ik heb goede en vooral duidelijke lessen gehad.

Frans bedankt voor de gezellige en leerzame lessen!

Iris
Yes! in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs vandaag! De lessen waren altijd erg gezellig en leuk. Frans raadde mij aan om de tussentijdse toets te doen, wat ik niet echt nodig vond. Achteraf ben ik blij deze toets gedaan te hebben, want je weet wat je te wachten staat en het scheelt zo'n hoop dat je de bijzondere verrichtingen bij je examen niet meer hoeft te doen.

Frans, echt hardstikke bedankt voor de goede begeleiding!

Groet, Iris

Caroline Kortleve
Ik ben de 1e keer geslaagd voor mijn rijbewijs. De lessen waren altijd ontspannen en gezellig en dat zorgde ervoor dat ik het met plezier heb gedaan. Ik kon in sommige situaties snel in de stress schieten en dan was het heel fijn dat Frans altijd kalm bleef. Hoe vaak de dingen ook fout gingen in het begin, alles werd steeds opnieuw en duidelijk uitgelegd en dat gaf me steeds meer zelfvertrouwen. Zowel voor mijn tussentijdse toets, als voor mijn rij examen zag ik groen van de zenuwen en toen wist Frans me ook erg op mijn gemak te stellen.

Ik zal het iedereen aanraden om bij Adrem te gaan lessen!!
Bedankt Frans voor alle leuke lessen!

sander
Frans hartelijk bedankt voor alles!

Ik heb goede lessen gehad en het was altijd heel relaxed om u als instructeur naast mij te hebben.
Als je relaxed en op een leuke manier je rijbewijs wil halen is AdRem echt aan te bevelen.

Frans bedankt voor de leuke leerzame tijd

Sifra
Frans bedankt voor alles!
Ik heb goede lessen gehad, en het was ook nog eens erg gezellig!!
Als je op een leuke, ontspannen manier je rijbewijs wilt halen, niet twijfelen.. ga voor AdRem!

Kom je snel tegen op de weg Frans! ;)
Groetjes Sifra

Stan van Diejen
Ik ben de 2e keer geslaagd voor mijn examen! Met Frans rijden is eigenlijk lekker relaxed touren! Hij geeft goeie tips & trics en zorgt ervoor dat je klaar bent voor je tussentijdse toets en je examen. Let wel, hij oogt rustig maar heeft alles in de gaten! :) De koffie en (indien van toepassing) sigaretje zijn ook een goede break tijdens de les! Al met al kan ik deze rijschool zeer aanbevelen! Bedankt Frans!

Cynthia
Ik ben de 2e keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik heb altijd fijne ontspannen lessen gehad bij AdRem en raadt ook iedereen aan om hier te gaan lessen. Hoe vaak ik ook in de fout ging, Frans legde elke keer opnieuw weer rustig uit hoe het beter kon en moest! en stelde me op mijn gemak.

Bedankt Frans!

Groetjes Cynthia

Yannick Ritmeester
Goed, duidelijk, relaxed, helder en altijd gezellig! M'n rijbewijs in 1x gehaald bij Frans . Meer kan ik er niet over zeggen. Een Topper!

Christianne
Ik heb mijn rijbewijs in 23 lessen gehaald bij Frans! Dankzij zijn instructies, duidelijke uitleg, handige tips hoe je in moeilijke situaties in het verkeer moet handelen, relaxte rijstijl, leerde ik snel en kon ik dus ook snel afrijden. Ik ben als 17-jarige begonnen met lessen, en kon net nadat ik 18 jaar was geworden afrijden.
Als ik nog een keer een rijbewijs zou moeten halen, zou ik zeker voor AdRem kiezen. Ik heb het echt ontzettend naar me zin gehad, veel geleerd in een korte tijd, en het was altijd erg gezellig. Ik stapte met plezier de auto in, 1,5 uur les vloog zo voorbij.
Ik zou zeggen als je nog aan het zoeken ben, kies voor AdRem, Frans is een top instructeur!

Myreth
Soms even lachen, gieren, brullen en dan weer serieus. In combinatie met de juiste adviezen, informatie en ook de nodige ingrepen. Ik ben een ontzettende stresskip, maar Frans zorgt ervoor dat je met zelfvertrouwen een rijles en rijexamen ingaat. Een fijne sfeer in de auto, goed muziekje op de achtergrond en hij staat voor je klaar wanneer je examen hebt en eventueel gezakt bent. Schouders eronder, nog wat lesjes en doorgaan.

Iedereen raad ik AdRem rijschool aan. Frans is een ontzettend fijne instructeur die je naast je kan hebben en zorgt voor een vertrouwd gevoel in de auto. Hij heeft ontzettend veel geduld en houdt je bij de (rij)les. Ik kan me geen betere rijinstructeur en daardoor rijschool wensen.

Bedankt Frans, je bent een kanjer!

Kirsten
Een week geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald! Zoals veel mensen al aangeven leert Frans je alles op een relaxte en duidelijke manier. Als je begint hoef je niet gelijk de hele auto te bedienen, maar je leert alles stap voor stap. Dat vond ik erg fijn. AdRem is echt een aanrader!

Nogmaals bedankt Frans!

Kirsten

Bart
Vorige week ben ik 1X geslaagd voor m'n rijbewijs, bij AdRem! Eerst begonnen bij een andere rijschool maar dat was geen succes, Bij deze instructeur voelde ik mij niet op m'n gemak, en daardoor schoot het niet echt op.
Bij Frans voelde ik me vanaf de 1e les op m'n gemak. Hij legde alles goed en duidelijk uit en maakte me nooit onzeker. En als er iets fout ging vertelde hij altijd rustig hoe je het beter kon doen. Ik heb met plezier gereden bij AdRem en raadt iedereen aan om bij Frans te gaan lessen!

Bedankt Frans
Met vriendelijke groeten,
Bart

Martijn
Afgelopen week geslaagd voor mijn rijbewijs. Heel erg bedankt voor de gezellige en leerzame lessen Frans! Altijd duidelijke uitleg en altijd rustig. Het maakt niet uit hoe vaak hij iets aan je uit moet leggen. Echt een aanrader voor iedereen!

Heel erg bedankt Frans!
Martijn

Dirco
Dankzij Frans in één keer afrijden geslaagd voor mijn rijbewijs! Altijd duidelijke uitleg, zelfs al is het voor de tiende keer. In het begin leer je elke les iets nieuws, waardoor je rustig auto kunt leren rijden. Goede rijschool!

Marlene.
Ook ik heb in één keer m'n rijbewijs gehaald!! Dankzij Frans! Ik heb veel geleerd en daarom kan ik nu lekker in m'n eigen auto racen. Ook heb ik vaak met een vriendin samen gereden met Frans, zo konden we naar Rotterdam of Utrecht rijden.. Extra leerzaam natuurlijk!

Frans bedankt voor alle lessen!

Groetjes Marlene.

Marijke
Vandaag in 1 x geslaagd voor mijn rijbewijs !!

Dit had ik nooit verwacht ! maar Frans stelde mij heel goed op mijn gemak en zorgde ervoor dat ik het iedere keer fijn vond om bij hem te lessen.
Het geduld dat Frans heeft is bewonderingswaardig !! af en toe werd ik mijzelf behoorlijk zat maar Frans sleepte mij er gewoon door heen en gaf me vaak complimenten. daardoor werd ik stukje bij beetje steeds zekerder in de auto.
Ik raad iedereen dan ook aan om bij AdRem te gaan lessen ! want bij Frans ben je in hele goede handen, en kan je uiteindelijk met zekerheid en een goed gevoel de weg op.

Frans super bedankt voor je geduld en voor de fijne tijd !! ik vond het altijd leuk om bij je te lessen!.

Groetjes Marijke

Jonette
Afgelopen maandag in één keer geslaagd voor m'n rijbewijs!!

Eerst begonnen bij een andere rijschool maar dat was geen succes, deze instructeur liet mij maar een beetje "aanrommelen" en schoot zelf in de stress als het fout ging! Daar wordt je als leerling niet rustiger van!
Dat heeft me dus veel tijd en geld gekost met heel weinig resultaat.

Frans heeft mij enorm goed geholpen om hier te komen en alles op de juiste manier te leren. de rustige manier van lessen was echt ideaal en op het moment dat je 10 keer de zelfde fout maakt legt hij het nog even rustig uit als de eerste keer. Het was fijn om te merken dat je volledige feedback kreeg. Steeds weer kreeg je heel duidelijk te horen wat er wel en niet goed ging, en er werd ook duidelijk uitgelegd hoe je het beter kon doen!
De lessen waren echt super en ik wil iedereen AdRem aanraden!

Super bedankt Frans!

Groetjes Jonette

Romy
Gisteren ben ik in 1 keer geslaagd voor m'n rijbewijs!!!! Dit is natuurlijk voor een groot deel te danken aan Frans. Door zijn duidelijke en fijne manier van uitleggen heb ik mijn rijbewijs met heel weinig lessen kunnen halen! Ik vond de lessen altijd erg leuk en voelde me erg op m'n gemak bij Frans in de auto. Ik raad dan ook iedereen aan om bij AdRem te gaan lessen!

Frans nogmaals super bedankt voor alles!!
Groetjes Romy

Jelte Vlasblom
Afgelopen week mijn rijbewijs opgehaald en nu al de eerste kilometers erop zitten. Het rijlessen is mij zeer goed bevallen, mede doordat Frans alles op een duidelijke en rustige manier uitlegt. Allerlei verkeerssituaties komen aan bod. Wat ik ook handig vond is dat we een aantal keer naar Rotterdam zijn gereden. Hier zijn weer andere verkeerssituaties dan in Gorinchem, en dit komt je rijvaardigheid ten goede. Bovendien is de flexibiliteit van zijn lestijden zeer handig als je een wat drukkere agenda hebt. Komt een tijdstip niet goed uit, dan plan je gewoon een rijles die beter uitkomt.

Kortom, Ik heb genoten van de rijlessen en binnenkort begint mijn broertje ook met rijlessen bij Frans.

Hartelijk bedankt voor alles!

Groetjes,
Jelte Vlasblom

Bart
Na een spoedcursus bij een andere rijschool wilde het niet lukken, daarna bij Frans 6 lesjes gevolgd en nu wel geslaagd! Frans, bedankt voor je feedback, dit was in tegenstelling tot m'n vorige school vollediger en daarom wist ik beter op welke dingen ik moest letten en oefenen.

Groetjes,
Bart Kranenburg

Gertjan van de Korput
Voor iedereen die op zoek is naar een rijschool om bij te gaan lessen, zoek niet verder. Vandaag heb ik mijn praktijk-examen gedaan en heb het in 1 keer gehaald! Dit is volledig te danken aan Frans natuurlijk!

Wanneer je begint met lessen wordt alles duidelijk aan je uitgelegd en je wordt ook niet gelijk in het diepe gegooid. Je begint rustig met een aantal handelingen en dat wordt verder uitgebouwd tot je de auto volledig onder controle hebt. Wanneer er onverwachte situaties zich voordoen legt Frans het achteraf nog uit wat de beste optie(s) geweest waren. Deze kun je de volgende keer weer toepassen. Verder geeft hij altijd gepaste feedback, waarmee je met een goed gevoel de weg weer opgaat. Kortom, Adrem Rijschool is gewoon dé rijschool waar je relaxed je rijbewijs kan halen.

Frans, ik heb het altijd naar mijn zin gehad tijdens het lessen bij u, altijd gezellig en in voor een praatje. Hiervoor wil ik u nogmaals héél hartelijk voor bedanken!

Groetjes, Gertjan van de Korput

Gemma
Ik raad iedereen aan om bij AdRem te gaan lessen!! Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald en dit komt mede door Frans. Frans legt alles rustig en op een duidelijke manier uit, je voelt je al heel snel op je gemak bij Frans in de auto. Ik heb altijd met plezier gelest.

Nogmaals heel erg bedankt!!
Groetjes Gemma

Lisa
Sinds een paar weken heb ik mijn rijbewijs gehaald na drie keer afrijden. Het heeft een tijdje geduurd maar ik heb daardoor wel genoeg zelfvertrouwen opgedaan, en dat had ik nodig. Helaas had ik de 1e en 2e keer nogal pech maar slaagde ik de 3e keer vol zelfvertrouwen! Frans is heel vriendelijk en blijft altijd rustig in wat voor situatie dan ook. Hij heeft mij laten inzien dat ik het kan en vooral niet moet stressen. En ja, ook ik ging vaak links waar ik rechts moest. Gelukkig kon Frans hier altijd om lachen! Zelfs als ik 100 keer iets niet begreep bleef Frans het uitleggen tot ik het kon dromen. Hij is een heel geduldig persoon. Ik raad iedereen AdRem rijschool aan. Als je op zoek bent naar een ervaren rij-instructeur die jouw vertrouwen geeft, veel geduld heeft en je altijd steunt, zit je hier aan het juiste adres!

Bedankt Frans!

Natascha
Gisteren in 1x mijn rijbewijs gehaald! :D Om eerlijk te zijn vond ik het idee van rijden altijd maar erg eng. Voor mensen die dat herkennen is AdRem echt perfect! Ik kijk er echt met plezier op terug. Frans is erg vriendelijk, kalm en erg gezellig! Bovendien nam hij altijd rustig de tijd om alles uit te leggen. Wat ik zelf erg prettig vond was dat er echt gefocust word op positieve groei. En Frans is echt heel leuk in de omgang!
Ik raad iedereen AdRem aan!

Heel erg bedankt Frans!
Heel veel liefs,
Natascha (& de Otterlootjes)

Dennis van de Graaf
Een dikke week geleden me rijbewijs mogen halen bij Frans en dat in 1x! De lessen bij Frans waren top!, lekker ontspannen en duidelijk! Doordat je alleen maar met Frans rijdt, krijgt hij een duidelijk beeld van je rijstijl en hoe je zelf bent. Als iets niet goed gaat zal die het gewoon nog een keer uitleggen, geen probleem. Met het inplannen van de lessen is Frans ook erg flexibel, en er is altijd wat over te bespreken. Kortom je als je een goede en relaxte rijschool zoekt dan kan dit wel eens een goede rijschool voor je zijn!

Nogmaals, Frans bedankt voor de leuke en prettige lessen
Groeten, Dennis van de Graaf

Danielle
Woehoe!! ik heb zojuist in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Ik heb een leuke gezellige tijd gehad met Frans, Hij is een hele goede instructeur en heb veel van hem geleerd. T'is een heel aardige man en je kan echt met hem lachen!

Ik zou als ik het over moest doen geen 2 x twijfelen en gelijk weer bij deze rijschool gaan!

Toppie! Frans bedankt voor alles
Groetjes Danielle

Wieland
Wat Frans me vooral goed heeft geleerd is het verschil is tussen links en rechts afslaan :-) Nadat we over die drempel heen waren ben ik de 2e keer geslaagd voor mijn rijbewijs. In de auto met Frans was het altijd gezellig, gelukkig bleef Frans altijd scherp, want ik wilde nog wel eens wat over het hoofd zien. Wat ik fijn vond, waren de evaluaties achteraf, van dit en dat kan nog beter of moet je extra op letten, zodat ik me daar de volgende keer op kon focussen. Kortom ik heb het zeker naar mijn zin gehad en de lessen waren kwalitatief goed. AdRem raad ik dan ook zeker aan!

Edwin
Ongeveer 15 lessen heb ik gehad van Frans.
Ze waren erg plezierig! Frans heeft veel plezier in zijn werk. Hij is rustig,gedreven en legt alles rustig uit, in mijn geval zelfs meerdere keren, omdat ik een wat langzamere leerling ben. Helaas naar een andere rijschool moeten overstappen vanwege mijn werk in Noord Holland..
Ik kan iedereen aanraden bij Frans te gaan rijden, je vindt gewoonweg geen betere! Wie weet als ik mijn rijbewijs nog niet heb en ik woon weer in de buurt,, dan is er een grote kans dat ik bij je terugkom!

Groeten, Edwin

Janneke
Er nog niet uit waar je moet gaan lessen?! Niet verder kijken.. maar snel een mailtje of telefoontje naar rijschool AdRem!
Iedere les wordt er weer veel aan je geleerd! En altijd een gezellig sfeertje in de auto..!
Een geintje? Hier houd Frans wel van!!
Een fout gemaakt? Frans helpt je wel!
Iets wat je niet snapt? Frans legt het je uit, al moet het 10x ;) .. met duidelijke tekeningen en plaatjes.
Zenuwachtig zijn? Frans stelt je wel op je gemak!!
Kortom, ik heb altijd met veel plezier bij rijschool AdRem gelest! Een echte aanrader!

Frans, bedankt voor alles!!

Matthea
Op een rustige en geduldige manier bleef Frans uitleggen wat het verschil is tussen links en rechts.. Aangezien ik dit nogal eens vergat! Hij heeft zelfs aangeboden om mee te gaan naar Tattoo Bob om op mijn rechterhand een R te laten tattoeëren!
Dus, heb jij net als ik wel eens moeite het met verschil tussen links en rechts? Dan ben je bij AdRem aan het juiste adres!

Bedankt Frans voor je gezellige en waardevolle lessen!

Mark
Dankzij Frans heb ik ook in één keer mijn rijbewijs gehaald. Vooral de rustige en heldere opbouw van de lessen vond ik fijn. Het was gezellig en rustig, geen stress. Nogmaals hartelijk bedankt voor de goede lessen!

Eric Kemp
Na een tijdje lessen nu eindelijk mijn rijbewijs! Ik heb het erg naar m'n zin gehad tijdens de lessen, want er was altijd wel wat te praten. Soms gingen er dingen fout maar Frans blijft altijd rustig. Ook hebben we voor wat minder leuke dingen gestaan maar alles is goed gekomen en ik ben in 2 keer geslaagd !!

Heel erg bedankt voor de fijne tijd!
Het motto van AdRem is: relaxed je rijbewijs halen en dat is ook zeker gelukt!

Bedankt!
groetjes Eric

Jackie Middelkoop
Vandaag mijn rijbewijs gehaald in 1x :D dankzij Frans.
Nooit met tegenzin de lesauto ingestapt! Vanaf nu raad ik iedereen AdRem aan.

Frans, nog een keer heel erg bedankt voor de leuke, goede en gezellige lessen!

Groetjes,
Jackie Middelkoop

Grietje
Na een tijdje lessen mijn rijbewijs dankzij Frans in één keer gehaald. In het begin was ik erg onzeker en zag ik er tegenop. Maar Frans zorgde altijd voor een ontspannen sfeer en stelde je op gemak. Hoe vaak het ook fout ging, Frans bleef rustig en geduldig. Frans, bedankt voor je fijne en gezellige lessen. Ik heb altijd met plezier gelest.

Groetjes,
Grietje

Casper
Ik heb nu ongeveer 3 weken mijn rijbewijs en ik ben nog geen situatie tegengekomen waarin ik niet wist wat ik moest doen. Dit komt voornamelijk door de goede rijlessen van Frans. Veel verschillende situaties, en een goede rustige uitleg. Als je goed auto wilt leren rijden is Adrem een goede keuze.

Frans nogmaals bedankt,
Groetjes,
Casper

Sanne Weiland
Yes, m'n rijbewijs gehaald in 1x !
Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk ben ik er gewoon gekomen, mede dankzij Frans. De lessen verliepen altijd ontspannen en ook al maakte ik een fout honderd keer, er werd altijd weer rustig gereageerd en uitgelegd hoe het beter kon. Een echte aanrader dus!
Dankjewel voor alles!
Groetjes,
Sanne

Kirsten
Vorige maand ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs, en gelijk voor de eerste keer!
En dat is zeker dankzij Frans. De lessen verlopen op een ontspannen manier. Frans legt als het nodig is iets wel 100 keer met eindeloos veel geduld uit. Hij stelt je gerust als het even niet lukt en heeft vertrouwen in je.
Ik heb veel geleerd en kan dat nu goed in de praktijk brengen. Frans, bedankt! :)
Groetjes, Kirsten

Henriette
Als eerste wil ik Frans bedanken voor de leerzame en gezellige lessen. dankzij AdRem heb ik m'n rijbewijs gehaald en het is zeker een aanrader!!

normaals bedankt Frans!

groetjes Henriette

Veronika
Frans, nogmaals bedankt.
In het begin was ik erg onzeker, maar Frans heeft me daar van afgeholpen. Hij probeerde mij altijd op mijn gemak te stellen waardoor ik ondanks mijn faalangst toch in 2x ben geslaagd!!

Frans legt alles goed en rustig uit, als ik het niet in een keer begreep kon ik het altijd opnieuw vragen en legde hij opnieuw op een rustige manier uit. Bij hem in de auto voel je je altijd op je gemak. Frans bedankt !!!, je bent een super-instructeur!

BEDANKT!!
Groetjes Veronika

Lianne
10-11-12 was de datum dat ik mijn rijbewijs gehaald heb.. En heb met plezier al veel kilometers gemaakt.
Dankzij Frans is me dit allemaal gelukt! Tis echt aan te raden hier lessen te gaan volgen... Je zal d'r geen spijt van krijgen ;-)
Nogmaals bedankt Frans!!
Groetjess Lianne

Nick Rogmans
Meer dan een jaar geleden ben ik bij een rijschool begonnen voor mijn rijbewijs.
Bij die rijschool ging het niet echt goed en zakte ik een paar keer. Ongeveer een half jaar geleden ging ik bij Adrem rijden en daar merkte ik gelijk het verschil ! De instructeur was beter, en de sfeer ook. Het hele proces auto rijden werd duidelijker uitgelegd. Vervolgens na een half jaar slaagde ik bij adrem in 1 keer dus dat was mooi. Echt een goede rijschool.

Gr Nick

Renske
Hierbij een berichtje in het gastenboek! Rond mijn verjaardag begon ik met rijlessen te nemen bij Adrem rijschool. Helemaal zenuwachtig natuurlijk! Gelukkig is Frans een rustige man, die je snel op je gemak stelt. Werkt dus rustgevend, en zodoende kun je je volledig concentreren. Natuurlijk is dit niet altijd zoo! :) Ik hoopte wel snel van hem af te zijn, wat inmiddels gelukt is! :) Dus wel aardig bedoeld hooor!

Aline Versluis
Ik ben in 1 keer geslaagd voor m'n rijbewijs!
Frans, bedankt voor alle gezellige en leerzame lessen. Je legde alles op een rustige en duidelijke manier uit. Als ik iets niet begreep, legde je het nog een keer goed uit.

Zoek je een rijschool waar je op eigen tempo het autorijden bij een ervaren rij-instructeur onder de knie kan krijgen, kies dan voor AdRem!

Chiara van Wijk
Ik heb mijn rijbewijs gehaald met behulp van AdRem, en ik kan met grote zekerheid zeggen dat als je net zoals de slogan zegt 'relaxed' je rijbewijs wilt halen, hoef je echt niet verder te zoeken dan AdRem.

Ik zat eerst bij een andere rijschool en daar wou het gewoon niet lukken dus ben ik op zoek gegaan naar een andere rijschool en zo doende ben ik bij Frans terecht gekomen en dat had ik veel eerder moeten doen.
Hij is heel rustig, legt dingen zo vaak als jij het nodig vindt uit en tot je het begrijpt. Forceert ook zeker niets en dat is wel fijn als je je soms onzeker in het verkeer voelt. Je werkt ook gestructureerd en dat vond ik heel fijn.

Is altijd wel in voor een praatje. Ben nooit met tegenzin in de auto gaan zitten, ik zag er juist altijd naar uit.

Kortom, een echte aanrader!

Gr. Chiara.

Eveliene
Vorige jaar augustus ben ik weer begonnen met rijlessen nemen. 6 jaar geleden had ik ook al een poging gedaan maar helaas na 5x had ik de moed opgegeven. Omdat ik behoorlijk onzeker was ben ik op zoek gegaan naar een rijschool die bij mij die onzekerheid weg zou nemen en mijn enorme angst om te falen. In het introductiegesprek kwam bij mij al gauw naar boven dat Frans mij hier echt wel door heen zou slepen en dat is hem dan ook zeker te weten gelukt! Waar ik naar op zoek was tijdens mijn lessen heb ik gekregen, rust, geduld, duidelijke uitleg, complimenten, handige tips en uiteraard veel plezier en ontspannen rijden. Ook op weg naar de toets en examen ben ik enorm goed begeleid! Dikke tranen en een hoop plezier hebben er wel voor gezorgt dat ik in 2 keer mijn rijbewijs gehaald hebt. Frans nogmaals bedankt!

Harm
Ik heb mijn rijbewijs gehaald bij Adrem. Het lessen bij Frans is me heel goed bevallen, je kunt in je eigen tempo je rijbewijs halen en je krijgt goede en handige instructies en tips. Wat er ook gebeurd Frans blijft altijd rustig en bespreekt altijd wat er wel en niet goed ging tijdens je les. Bedankt voor alles Frans!

Frank Kok
Ik heb mijn rijbewijs gehaald bij Adrem. Ik was eerst bij een andere rijschool waar ik het totaal niet naar mijn zin had. Ik ben door een vriend bij Frans terecht gekomen en het ging gelijk vanaf de eerste les een heel stuk beter. Frans is een rustige man met veel geduld, ik was in het begin heel onzeker, mede door die andere rijschool. Hij kan daar heel goed mee omgaan. De uitleg en de tips die hij geeft zijn helder en duidelijk.
Nogmaals bedankt!

Lianne
Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald nadat ik bij AdRem rijlessen gevolgd had. Ik vind Frans een goede rij-instructeur; hij heeft veel geduld, blijft rustig en hij heeft mij van mijn onzekerheid tijdens het autorijden af geholpen! Nog een keer; hartstikke bedankt Frans! :)

Martin Bal
Ik had mijn rijbewijs binnen 25 lessen gehaald bij rijschool Adrem! Altijd goed en professioneel les gehad van Frans. Op een rustige en duidelijke manier werd alles uitgelegd en opgebouwd zodat het makkelijk was om het overzicht te behouden. De lesauto is perfect voor een beginnend bestuurder,altijd goed onderhouden en netjes.
Frans is een professional met ook nog eens een goed gevoel voor humor. dat samen is de perfecte formule voor een goede instructeur waarbij de tijd ongemerkt voorbij vliegt als je in de auto zit.


matthijs
Ik heb mn rijbewijs in 1x gehaald met behulp van Frans! hij legt alles altijd op een rustige en duidelijke manier uit, waardoor je al snel leert autorijden. ik was 17 toen ik begon met lessen, en mocht na een half jaar al afrijden. daarom raad ik het iedereen aan om bij Adrem te gaan lessen!

Ilse
Ik heb in 1x mijn rijbewijs gehaald bij AdRem. Frans is een goede instructeur die alles op een duidelijke en rustige manier uitlegd. Ik heb het altijd naar mijn zin gehad en vond het altijd gezellig.

Frans nogmaals bedankt!!!

Janet
Heb in 1x mijn rijbewijs gehaald met behulp van Frans! Ik vond het altijd erg leuk en gezellig om te lessen. Frans legt alles goed en duidelijk uit. Waardoor je je goed op je gemak voelt. Zal rijschool Adrem altijd aanraden bij vrienden en bekenden. Nogmaals bedankt!!

Jenneke
Vorige week heb ik mijn rijbewijs gehaald met behulp van Frans!! Hij is duidelijk en erg rustig! Legt alles nog eens uit!! stelt je op je gemak! Waren gezellige uurtjes Bedankt!! Fijn kunnen lessen!

Groetjes Jenneke

Arnout
Afgelopen week mijn rijbewijs gehaald bij Adrem. Frans is rustig, duidelijk in zijn uitleg en probeert je op je gemak te brengen in de auto. Bedankt nogmaals!

Leonie
Wil Frans hartelijk bedanken voor de goede hulp. Ik was heel erg onzeker en nerveus voor het examen maar heb mijn rijbewijs toch de 3e keer gehaald, en ben er super blij mee dat het me toch gelukt is ! Zonder de goede hulp en advies van Frans zou dat me echt niet gelukt zijn.
Als ik iets niet begreep werd het gewoon nog een keer duidelijk uitgelegd, net zo lang tot ik het begreep. Frans blijft altijd heel rustig en geduldig en wist me altijd weer op mijn gemak te stellen. Hij gaf me het vertrouwen dat ik goed kon rijden en bleef herhalen dat ik vooral vertrouwen in mezelf moest krijgen, en rustig moest blijven, "dan komt het allemaal goed" zij hij altijd. En hij had dus gelijk! Bij deze rijschool haal je beslist "relaxed" je rijbewijs!

Eva
Bij Frans leer je op een relaxte manier het autorijden te beheersen. Zeker voor de dames met stress, een prima instructeur. Met overleg is alles mogelijk.

Gerlinde
Ik heb een prima tijd gehad tijdens het rijlessen, Frans is een rustige en goede rij-instructeur. Hij heeft veel geduld en is duidelijk in de instructies, ook heeft hij je zwakke punten snel door en zorgt hij ervoor dat die verbeteren.
Ik heb het echt naar mn zin gehad! Bedankt voor alle lessen en veel succes verder!

Rob
Frans is een rustige en goede rij-instructeur.
legt alles duidelijk uit en zorgt ervoor dat het leuk is om te lessen. hij weet ook exact wat wat zwakkere punten zijn en zorgt ervoor dat je die juist gaat trainen.
echte aanrader om bij hem te lessen.

Sabrina en Marijn
Wij hebben allebei in een keer bij Frans ons rijbewijs gehaald.
Dankzij Frans, die altijd rustig blijft, alles goed uitlegd, overal de tijd voor neemt en altijd in is voor een gezellig praatje, hebben wij met heel veel plezier ons rijbewijs gehaald.
De eerste keer zonder Frans in de auto was zelfs een beetje spannend ;-)

Frans, heel erg bedankt!

Ellen
Pas geslaagd. in 1 keer!

Frans is een hele goede rij-instructeur. Hij is rustig en zorgt er echt voor dat je je helemaal op je gemak voelt in de auto. Zo kun je rustig en op je eigen tempo met goede persoonlijke begeleiding je rijbewijs halen!

Rik
Frans is een goede instructeur, hij legt alles rustig en duidelijk uit en is ook altijd in voor een gezellig praatje.
Ik ben in ieder geval nooit met tegenzin bij hem in de auto gestapt!

Gr. Rik

Esther Mourik
Ik heb bij Adrem gelest, het is erg goed bevallen!
ik voelde me erg op me gemak en het was gezellig!
En uiteraard heb ik snel mijn rijbewijs gehaald!
Het is een echte aanraader!

Natasja Mostert
Ik heb erg prettig mijn rijbewijs gehaald bij rijschool Ad Rem.
Stap voor stap leer je autorijden, wat ik als prettig heb ervaren.

Goede uitleg van Frans gehad en hierbij ook goede begeleiding gehad, zodat je veilig de weg op kan gaan.


  • Naam is ongeldig.

  • E-mailadres is ongeldig.

  • Bericht is ongeldig.