Adrem Rijschool
AdRem Rijschool, Kerkstraat 12, 2971 AL Bleskensgraaf
0184 694481  •  06 2624 2970  •  info@adremrijschool.nl

Iedereen wil graag kunnen genieten van de vrijheid om onafhankelijk te kunnen gaan en staan waar je wilt, dat kan zodra je in het bezit bent van je eigen rijbewijs! Het huidige drukke verkeer vereist daarvoor wel een verantwoorde en milieubewuste maar vooral veilige verkeersdeelname. Een goede rijopleiding is daarvoor de belangrijkste basis en geeft je bovendien een betere kans van slagen en een veilige toekomst op de weg. Sinds 1 november 2011 kun je al vanaf 16,5 jaar rijlessen gaan nemen (zie 2-to-drive), en je kunt al vanaf je 16e verjaardag met de theorie beginnen.

De beste weg naar je rijbewijs.

Bij Adrem rijschool ben je verzekerd van een uitstekende rijopleiding waarbij je stap-voor-stap alle verschillende facetten van het autorijden écht leert. De beste voorbereiding voor het uiteindelijke examen met de beste slagingskans! Het tijdsbestek kun je eenvoudig zelf bepalen door het aantal lesuren dat je per week in wilt en kunt vullen.

Adrem rijschool

Het begint met een relaxte stap-voor-stap aanpak.

Bij AdRem rijschool krijg je altijd op een relaxte manier rijles van je eigen vertrouwde en persoonlijke instructeur die is opgeleid volgens de laatste nieuwe ontwikkelingen. De lessen zijn logisch opgebouwd volgens een unieke stap-voor-stap methode. Er wordt gewerkt met een persoonlijke instructiekaart waar alle lesonderdelen en je vorderingen duidelijk op bijgehouden worden. Zodoende is altijd bij elke les weer duidelijk waar je staat en welke onderdelen nog geleerd en/of verbeterd moeten worden. Bij de lastige onderdelen wordt de auto stilgezet en geeft de instructeur eerst een duidelijke uitleg voordat je de verkeerstaak zelfstandig uitvoert, en zo nodig geeft hij eerst een demonstratie. Daarmee ben je goed voorbereid en kun je je daarna volledig op de uitvoering concentreren.

Een goede rijopleiding duurt niet langer dan noodzakelijk.

Na je eerste 5 a 6 lessen heeft je instructeur een redelijk beeld van je inzicht (verkeers-technisch) en je gevoel voor de bediening en techniek (voertuigcontrole). Het aantal lessen wat je daarna nodig hebt is van veel factoren afhankelijk zoals o.a. gevoel voor techniek, voertuigbeheersing, verkeersinzicht, overzicht en besluitvaardigheid etc. maar vooral van je vermogen om eenmaal geleerde onderdelen goed "op te slaan" en "vast te houden". Het tempo is afhankelijk van het aantal lessen dat je per week wilt/kan volgen op de beschikbare tijden. Dat kan dus prima v.a.1 les per week, maar ook meerdere lessen per week en versnelde opleidingen zijn in overleg mogelijk. Je moet je daarbij wel realiseren dat je veel "informatie" (handelingen en verkeerskennis) in een relatief korte tijd moet kunnen verwerken èn vasthouden, dat is niet voor iedereen even gemakkelijk.

En een goede rijopleiding kost niet meer dan noodzakelijk.

Bij AdRem rijschool krijg je precies het aantal lesuren welke voor jou persoonlijk nodig zijn voor een goede voorbereiding op de tussentijdse toets* (aanbevolen maar niet verplicht) en je praktijkexamen, niet meer en niet minder. Elk lesuur is bij AdRem ook écht een uur, 60 minuten dus, en niet 40, 45, of 50 min. Een "truc" van bepaalde rijscholen om "goedkoper" te lijken. Bij AdRem zitten er geen addertjes onder het gras en sla je 2 vliegen in 1 klap; een uitstekende rijopleiding én gegarandeerd "waar voor je geld".


Met AdRem kies je voor kwaliteit en betrouwbaarheid!

Laat je dus niet "lokken" door malafiede rijscholen met "zogenaamde" superlage tarieven en heel goedkope pakketten! Trap niet in de "mooie verhaaltjes" want daar krijg je zeker spijt van! “Even” snel en heel goedkoop je rijbewijs halen is echt een fabeltje. In de praktijk gaat dat niet werken, heb je meestal véél meer lessen (en examens en her-examens!) nodig dan je vooraf is beloofd en wordt goedkoop achteraf dus héél erg duur. (Het CBR zegt daarover: "slechte rijlessen kunnen ertoe leiden dat je veel meer lessen nodig hebt om te kunnen slagen voor je praktijkexamen; dat kost je uiteindelijk dus veel méér tijd en méér geld"). Heel jammer als je daar te laat achterkomt!

Wat betekent een slagingspercentage eigenlijk?

Een slagingspercentage varieert per kwartaal, het percentage van AdRem is altijd uitstekend, ruim boven het landelijk gemiddelde. En dat is ook een ECHT en eerlijk slagingspercentage, want LET OP! met slagingspercentages wordt flink gesjoemeld door sommige rijscholen! Hoe? 1; Je wordt extra lang "aan het lijntje" gehouden, waardoor je dus veel meer lessen dan noodzakelijk moet nemen en 2; ze hebben vaak meerdere inschrijvingen op verschillende namen bij het CBR, de beste leerlingen (met de hoogste slagingskans) rijden af onder rijschool-naam "A" (de hoofdnaam) de wat minder zelfverzekerde en/of getalenteerde leerlingen rijden af onder naam "B" (een sub-naam). Zo scoren ze op de hoofdnaam van de rijschool (A) dus een "kunstmatig" hoog slagingspercentage! (Volgens de verantwoordelijke Minister van Infrastructuur en Milieu is dit niet illegaal, dus kan het helaas niet verboden worden!).