Adrem Rijschool
AdRem Rijschool, Kerkstraat 12, 2971 AL Bleskensgraaf
0184 694481  •  06 2624 2970  •  info@adremrijschool.nl

"Relaxed je rijbewijs halen!"

AdRem is een unieke rijschool waar je met recht "relaxed" je B-rijbewijs kunt halen. In je eigen tempo en op een plezierige en effectieve manier. Je krijgt les van Frans Stolte, een instructeur met heel veel rijervaring, mensenkennis en geduld die als een van de eerste in Nederland in bezit kwam van het instructeurs-certificaat (WRM) nieuwe stijl. Dat is je garantie voor een succesvolle rijopleiding!

Een unieke rijopleiding “op maat”.

Bij AdRem krijg je een rijopleiding volgens een unieke stap-voor-stap methode. Precies afgestemd op de huidige examen-eisen en op jouw individuele mogelijkheden. Je doorloopt in een logische volgorde alle onderdelen van voertuigbeheersing tot verantwoord, veilig en milieubewust autorijden. Je vorderingen worden exact bijgehouden op een speciale instructiekaart die aangeeft hoe ver je bent en waar je verbeterpunten liggen. Garantie voor een optimale voorbereiding op het examen met een hogere kans van slagen!

Een "super" rijopleiding voor een "normale" prijs.

Kijk voor meer info over alle mogelijkheden en prijzen snel verder op deze site en bel of mail als je meer wilt weten, of om je aan te melden!

Adrem rijschool


AdRem bestrijkt vanuit Bleskensgraaf de hele Alblasserwaard.

Het kaartje hiernaast geeft een overzicht van het gebied en de plaatsen die binnen de aanrijroute van AdRem vallen. Een ideaal oefengebied waar alle mogelijke verkeerssituaties aanwezig zijn, van rustige polderwegen en dorpen tot de drukkere provinciale wegen en grotere plaatsen en de autosnelwegen A15 en A27. En natuurlijk de stedelijke gebieden Dordrecht en Gorinchem. Je kunt zelf kiezen vanaf welke CBR locatie je uiteindelijk je examen wilt rijden, Dordrecht of Gorinchem. De routes tijdens je rijlessen worden daar natuurlijk op afgestemd zodat je bekend bent met het gebied en de plaatselijke verkeerssituaties tijdens het rijexamen.